Restart

Kanada on hiiglaslik. 221 korda suurem kui Eesti, kuid siiski pea poole väiksem kui Venemaa. Naljakal kombel on 2 kohalikku mulle siin väitnud, et Kanada on suurim riik maailmas. Hakkasin korraks isegi kahtlema, et ehk pärast keskkooli on midagi muutunud ja kontrollisin järele. Siiski on asjad endiselt ning kohtasin lihtsalt ameerika ego. 



Kanada blogiga jäin hiljaks, aga nüüd olen ajajoonega järjele jõudnud. Pärast Torontoga ühele poole saamist, otsustasime Ottawas õnne proovida.

Parlamendihoone



Raudteehotell 19. sajandist

Kohalik Notre Dame


Karud on teemas Kanadas. Kokku kolm erinevat liiki: grislikarud, mustkarud ja jääkarud.  



Rottkobrashamster?

Esimesest hetkest tundus Ottawa mõnusam koht kui Toronto. Tänavad oli rämpsust puhtad, rohkem rohelust, ilusam arhitektuur ja kogu elutempo tundus veidi aeglasem. Alustasime aktiivselt töö- ja koduotsingutega ja lõpuks leidsimegi. Ootamatu pakkumine tuli aga hoopis Albertast. See on Ottawast nii 2000 km lääne poole. Pärast mõningast arutlemist otsstasime töö vastu võtta, seega mõneks ajaks sätime oma elu keset loodust Banffi rahvuspargis, ühes mägikuurortis.

Ottawa loodusmuuseum

Kohalik matkahirm


Õhtune tuledeshow


Uuest töökohast öeldi, et seal pole ei mobiili- ega ka internetilevi, seega niipea uudiseid ei julge lubada. Arvan, et saab olema mõnus - väike võõrutusravi linnakärast.

Kommentaarid