Minu Tšiili reis on selleks korraks läbi. Hetkel istun Aucklandi lennujaamas ja ootan järgmist lendu Sydneysse. Juba nädal aega olen püüdnud pilte blogisse laadida, aga minust olenemata põhjustel (st kaamera jupid kadusid ära vahepeal) pole saanud seda teha. Loodan, et peagi...

Kui koolis räägiti kõigepealt, et õpi vene keelt ja pärast, et õpi inglise keelt, siis saad elus hakkama, siis tutkit. Proovi inglise või veel enam, vene keelega, Lõuna-Ameerikasse minna - äärmiselt keeruline. Välja arvatud, kui giidi sabas ei käi pidevalt. Ma ei mäletagi põhjust, miks ülikoolis üheks semstriks hispaania keele valisin. Igatahes, otsus tuli nüüd kasuks.

Lõuna-Ameerikasse tahtsin minna juba ammu. Ei osanud arvata, et see nii kiirelt juhtub. Jällegi - juhus. Igatahes, reisiga jäin rahule. Sain kogeda teistsugust kultuuri ja seda koos kohalike inimestega koos elades. Ning sh mitme erineva pere vaatenurgast. Sõin uusi toitusid, mille enamusega kõht rahul oli, käisin kõrbes vulkaane vaatamas, kõndisin kõrgustes, kus varem käinud pole (rekord 4950 m merepinnast) ja sain üldist aimu selle kultuuri ja mandri omapäradest.

Kuna Aucklandis tuli lennuki peale joosta, siis tegelikult praegu, postitamise hetkel, olen juba õnnelikult Sydneys. Aga sellest kunagi hiljem. Enne loodetavasti Tšiili pildid ka.
Ja enne lõpetamist mõned videoklipid
https://drive.google.com/open?id=0B9yr28mRDZEfZFJFaDA5NUxvbk0 Eesti-Belgia
https://drive.google.com/open?id=0B9yr28mRDZEfVGszcVo1X05BX1k Tamborilero see link nüüd korras!
https://drive.google.com/open?id=0B9yr28mRDZEfa3IwTm9iRkI1aFU Cueca tants


Adios

Kommentaarid